Foto: Fjord Line

Far til Fire optager i Hirtshals

Når Lille Per, Søs og Onkel Anders går foran kameraet i de nye optagelser til den næste Far til Fire-film, bliver det blandt andet i Hirtshals Havn.

Holdet bag Far til Fire på Toppen hopper den 14. september om bord på en af Fjord Lines cruisefærger i Hirtshals Havn, hvor de skal lave en del af optagelserne til den nye film, som ellers foregår i Norge.

I den forbindelse inviterer Fjord Line og filmholdet til havnen, hvor man også har mulighed for at komme foran kameraet. Filmen søger nemlig 80 nordjyske statister.

- Vi vil meget gerne opfordre folk i lokalområdet til at komme ned på Hirtshals Havn under optagelserne. Vi laver forskellige aktiviteter på havnen, og hvis man er heldig, er der mulighed for at blive statist i filmen under dagens optagelser, fortæller Lina Lägel Pedersen, markedskoordinator ved Fjord Line Danmark i en pressemeddelelse 

Rederiet Fjord Line, der har dansk base i Hirtshals, har samarbejdet med ASA Film i næsten et år for at skabe de bedste rammer for optagelserne til den næste Far til Fire film.

- Vi er utrolig stolte af samarbejdet omkring filmen. Vi kender jo alle Far til Fire, og det er en helt særlig oplevelse at kunne byde filmholdet og alle stjernerne om bord på vores skib, siger Lina Lägel Pedersen.

Optagelserne i Hirtshals foregår ved Containerkajen 4 fra klokken 8 til 17.