Foto: Per Frank Paulsen

Fisker faldet over bord: Stor redningsaktion indstillet

En større redningsaktion er i gang nord for Hirtshals efter meldinger om, at en fisker er faldet over bord fra sin fiskekutter.

En større redningsaktion er torsdag morgen i gang nord for Hirtshals.

Klokken 03.41 bliver der alarmeret om, at der er en fisker, der er faldet overbord fra sin fiskekutter i vandet ved Hirtshals.

Det oplyser, Forsvarskommandoen.

Manden der faldt over bord, var ude at sætte garn sammen med en anden fiskekutter. Fiskeren på det andet fartøj kan pludselig konstatere, at der ikke er nogen ombord på den anden fiskekutter og slår alarm.

Fire kystredningsfartøjer er lige nu i gang med eftersøgningen af manden 22 sømil nord for Hirtshals. Samtidig deltager en redningshelikopter fra Aalborg og en redningshelikopter fra Skrydstrup i redningsaktionen.

Fiskekutter slæbt til havn

Klokken 11.30 kunne kystredningsfartøjet fra Thorup Strand slæbe båden ind til havn, som fiskeren er faldet over bord fra. Politiet er lige nu ved at sikre båden.

Eftersøgningen af fiskeren, der faldt over bord er fortsat i gang 22 sømil nord for Hirtshals.

  Foto: Per Frank Paulsen

Eftersøgningen indstillet

Klokken lidt over 12 torsdag middag meddeler TV2 Nords mand på stedet, at eftersøgningen er indstillet. Fiskeren, der faldt over bord, er endnu ikke blevet fundet i vandet nord for Hirtshals.

Den savnede mand er 55 år, og kommer fra Brovst. 

Kutteren er nu overgivet til Havarikommisionen, der skal undersøge den nærmere.