Fortuna dominerede på hjemmebane: Sendte BSF til Sjælland med 7-0-nederlag

Signe Bruun blev hattrickhelt i storsejren, da hun på blot tre minutter scorede tre mål.

53-7. Sådan lyder Fortuna Hjørrings imponerende målscore i 3F Ligaen, hvor nordjyderne efter 13 kampe befinder sig lige der, hvor de hører hjemme - på førstepladsen.

12 sejre er det blevet til i ligaen indtil nu, og kun de evige rivaler fra Brøndby har formået at få skovlen under Brian Sørensens tropper, da de for godt en uge siden vandt 2-1 på hjemmebane.

Indtil da havde sæsonen budt på lutter sejre, og Fortuna-toget kan da umiddelbart heller ikke stoppes af en Brøndby-bump på vejen, for sejrsstimen blev søndag eftermiddag udbygget endnu engang.

Her var det BSF - Ballerup Skovlunde - der stod for tur, og man kan roligt sige, at Fortuna endnu engang satte en tyk streg under, hvilken magtfaktor de er i dansk kvindefodbold.

7-0 vandt Hjørring-mandskabet i en kamp, hvor der efter blot 11 minutter ikke var et øjebliks tvivl om, hvem der ville gå fra banen med tre point. Her havde Karen Holmgaard og Signe Bruun sammen fået måltavlen til at skifte tre gange. Holmgaard første gang efter to minutters spil, og Bruun yderligere to gange efter ni og 11 minutter.

Bruun udbyggede yderligere og scorede sig selv et hattrick, da hun efter 18 minutter gjorde det til 4-0, som blev pausestillingen.

Hattrickhelten blev skiftet ud i pausen, og kunne således ikke bidrage yderligere til festen, som i lang tid også lignede at være overstået på kun 45 minutter. Ballerup Skovlunde bidrog ikke med noget til kampen, og Fortuna viste heller ikke, at de havde lyst til at score flere mål, men det havde de.

Efter 80 minutters spil kom der gang i kampen igen. Sara Holmgaard - Karen Holmgaards tvillingesøster - gjorde det til 5-0 inden Laura Frank fem minutter senere scorede til 6-0 og Sara Thrige Andersen minuttet efter lukkede kampen endegyldigt ned med målet til 7-0 - kampens resultat.

Fortunas næste opgave er også på hjemmebane. Her kommer VSK Aarhus på besøg. Dem slog Fortuna den 1. oktober 4-0 på udebane.