Fortuna Hjørring fik øretæve i Brøndby

Nordjyllands bedste fodboldkvinder fik sig en ordentlig lussing, da de lørdag eftermiddag var på besøg i Brøndby.

Lørdag eftermiddag var der topopgør i kvindernes bedste fodboldrække, 3F-ligaen. Fortuna Hjørring lå inden dagens kamp på rækkens anden plads, mens modstanderen fra Brøndby IF sad på førstepladsen.

At det var et topopgør mellem to ligeværdige hold afspejlede sig ikke i resultatet, da dommeren fløjtede af. Fortuna Hjørring indkasserede nemlig et stort nederlag på hele 4-0.

Ved pausen var stillingen 1-0 til hjemmeholdet, mend i anden halvleg gik det helt galt for de nordjyske fodboldkvinder.

Nederlaget betyder, at Fortuna Hjørring falder ned på 3F-ligaens tredje plads, mens Brøndby IF bevarer første pladsen i rækken.

Fortuna Hjørring skal i kamp igen søndag d. 18 november, når de på hjemmebane tager i mod Ballerup Skovelunde Fodbold.