Foto: Henning Bagger, Scanpix

Fortuna Hjørring går to topkampe i møde

Der venter Fortuna Hjørring to svære kampe lørdag og torsdag.

Lørdag begynder seks yderst spændende dage for Fortuna Hjørring - først med et nationalt toptopgør og senere international kamp på højeste plan.

 

Selveste Brøndby er modstanderen, når kvinderne fra Hjørring lørdag klokken 15 skal forsøge at spille sig videre i pokalturneringen.

- Den første hjemmekamp i 2017 på Bredbånd Nord Arna bliver en brag af en pokalkamp mod vores evige rivaler fra Brøndby. Det er også startskuddet til et par spændende uger, siger cheftræner Brian Sørensen.

- Lørdag går vi selvfølgelig efter at bane os vej til den danske Cup-finale, og torsdag drejer det sig om kampen for semifinalen i Champions League, tilføjer han og understreger, at Fortuna Hjørring er klar til begge kampe.

I CL-kampen skal nordjyderne møde Manchester City i kvartfinalen.

- Der er småskader hos enkelte spillere, efter at de er kommet hjem fra opgaver med deres landshold. Både U19- og A-landsholdet har været i aktion. Men vi stiller stærkt op, og med vores brede trup kan vi godt klare at undvære enkelte spillere. Vi har høj kvalitet på alle pladser, siger cheftræner Brian Sørense.