Fortuna Hjørring vandt

Danmarksmestrene vandt 2-1 over Ballerup-Skovlunde.

Første halvleg blev ifølge klubben selv en lettere rodet forestilling for Fortuna. Det skyldte i høj grad et aggressivt og ihærdigt mandskab fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), der med lidt held kunne have været foran efter ganske få minutters spil. Men her var Fortunas nye landsholdsmålmand Maria Christensen på pletten med en superredning.

Efterhånden fik Fortuna mere gang i spillet, og det blev til nogle chancer, inden det i kampens 25. minut lykkedes at komme foran.

Efter et fornemt pasningsspil, hvor bolde gik hurtigt fra spiller til spiller, inden den havnede hos Camilla Kur, der velovervejet sendte den i mål til 1-0.

Efter pausen bevægede Fortuna sig lidt længere frem på banen, men nogen egentlig farlighed blev det ikke til.

BSF derimod viste sig fra en endnu mere farlig side, og med godt et kvarter tilbage faldt udligningen. Det var Tanya Arngrimsen, der stod for scoringen.

Sensationen lurede, men Fortuna foretog et par udskiftninger, og så viste farligheden sig.  Et par minutter efter BSFs scoring var det Fortunas Signe Bruun, der med et hovedstød sendte bolden i mål til 2-1. Fortuna havde yderligere et par chancer, men formåede ikke at score yderligere.

Der var 138 tilskuere på Bredbånd Nord Arena til kampen i Hjørring.