LIGE NU:

Fortuna-kamp må flyttes: Skulle undvære stamspillere i vigtig kamp

Fortunas kamp mod Skovbakken i 3F-ligaens slutspil må rykkes tre uger frem på grund af internationale kampe.

Fortuna Hjørring skulle 13. juni have mødt Skovbakken på hjemmebanen i Hjørring i 3F-ligaens slutspil, men den kamp bliver nu flyttet hele tre uger frem, så den allerede spilles om godt to uger, den 23. maj.

Årsagen er, at den 13. juni hvor kampen oprindeligt skulle være spillet, ligger midt i en FIFA-periode hvor spillerne kan reserveres til at spiller internationale kampe, var kampen ikke blevet flyttet, ville det i vid udstrækning ramme Fortuna Hjørring, der har stamspillere fra Brasilien, Serbien, Rumænien og Finland i truppen.

- Der var ikke andet at gøre, end at få flyttet vores kamp, da vi stod uden 5-6 af vore stamspillere, og det kunne vi ikke tåle i en kamp mod Skovbakken, siger cheftræner Brian Sørensen.

- I en sådan situation har vi ret til at få flyttet kampen, og det mødte vi også stor sportslig forståelse for hos Skovbakken, fortsætter træneren. 

Fortunas kampprogram bliver med Skovbakken-kampen flyttet tre uger frem noget komprimeret, så kun tre dage tidligere skal nordjyderne tage imod BSF på hjemmebane.

Og kravet til Fortuna er tre points i samtlige kampe. Brøndby er to point foran nordjyderne, og de to storhold i Danmark møder hinanden i sæsonens sidste kamp. Her kan Fortuna altså - hvis de kan holde afstanden til Brøndby nede - genvinde det danske mesterskab i en direkte duel med ærkerivalerne.