LIGE NU:

Fortuna sænkede Odense Q

Det blev ikke til helt så mange mål på Nord Energi Arena som håbet, da Fortuna Hjørring lørdag eftermiddag slog Odense Q.

Man kan hurtigt blive forvænt. Det må både spillere, trænere og fans i Fortuna Hjørring sande efter en lidt skuffende opvisning på hjemmebane lørdag eftermiddag.

Nu lyder det måske, som om Fortuna-damerne tabte, men sådan hænger det slet ikke sammen. For det blev til en sejr på flotte 2-0 over gæsterne fra Odense Q. Skuffelsen bestod mest i, at der ikke blev sat helt så mange mål ind som i den seneste sejr over Thisted, der lød på hele 7-0.

Den første scoring mod Odense Q blev sat ind efter 23 minutter. Her satte Sanni Franssi godt skub i en afslutning, men det satte altså ikke gang i den forventede målfest på Nord Energi Arena.

Derimod spillede Fortuna Hjørring defensivt i stedet for at satse fremad på banen, og det betød, at holdet langt fra vadede i chancer.

Først i 72. minut lykkedes det igen hjemmeholdet at komme forbi Odense Q's forsvar uden at spille sig selv offside, og her scorede Tamires di Britto til 2-0.

De cifre blev også kampens slutresultat. Med sejren holder Fortuna fast i andenpladsen i 3F Ligaen, to point efter Brøndby på førstepladsen.