Fortuna sejrer over Aarhus: Klar til pokalfinale

Fodboldholdet Fortuna Hjørring spillede sig søndag eftermiddag i kvindernes pokalfinale, da de slog Aarhus VSK 4-0.

De nordjyske kvinder fra fodboldholdet Fortuna Hjørring er klar til et mesterbrag mod Brøndby til pokalfinalen, efter de slog VSK Aarhus med samlede cifre på 5-0 søndag eftermiddag.

Den første kamp i Aarhus endte 0-1 til Fortuna, og nordjyderne vandt ligeledes hjemmeopgøret, denne gang med cifrene 4-0.

For Fortuna scorede Sanni Franssi allerede efter syv minutter, hvilket var det eneste mål i første halvleg. Efter pausen scorede Sofie Lundgaard, Janelle Cordia og Florentina Olar. Tre af målene faldt i kampens sidste 20 minutter.

Brøndby kvalificerede sig allerede til finalen lørdag med en samlet sejr på 7-1 over KoldingQ.

Det er endnu ikke besluttet, hvor finalen, der spilles lørdag den 18. maj, skal spilles.