Fortuna tabte i Italien

Kvinderne fra Fortuna Hjørring tabte første omgang af pokalkamp i Italien.

På et mål scoret i kampen første minutter tabte Fortuna Hjørring med 1-0 i den første 1/8-finale i Champions League mod italienske Brescia med 1-0.

Fortuna-forsvaret var knap kommet på banen, før Brescia slog til. Efter et hjørnespark i sendte Sabatino Brescia i front med 1-0. Det italienske mandskab styrede spillet mod et nervøst Fortuna-mandskab i kampens begyndelse, men som halvlegen skred frem, fik Fortuna bedre styr på spillet, men uden at det gav dansk udligning. Et skud på træværket var Fortunas største chance i første halvleg.

Efter pausen kneb det for Fortuna at spille sig til store åbne chancer, og holdet måtte således rejse hjem fra første 1/8-finale med et nederlag på 1-0, og dermed står Fortuna Hjørring stadig med gode muligheder for at spille sig videre til kvartfinalen.