LIGE NU:

Fyns Politi bekræfter: Alle otte ofre er identificeret - nordjyde iblandt

Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt. En af dem er nordjyde.

Ifølge en pressemeddelelse fra Fyns Politi har retsmedicinerne nu identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i det tog, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt.

De omkomne er:

  • En 28-årig kvinde fra det østlige Fyn
  • En 51-årig mand fra det nordlige Fyn
  • En 30-årig mand fra Aarhus
  • En 45-årig kvinde fra Odense
  • En 60-årig kvinde fra Odense
  • En 27-årig kvinde fra det centrale Fyn
  • En 59-årig kvinde fra Storkøbenhavn
  • En 30-årig mand fra Grønland

Ingen af de omkomne er i familie med hinanden, alle er danske statsborgere, og deres pårørende er underrettet, lyder det fra Fyns Politi. 

I tilfældet med den 30-årige mand fra Grønland er der ifølge hans søster tale om Kasper Brix Bærndt, der stammer fra Hjørring og har boet på Grønland siden 2016. 

- 2019 har haft en grusom begyndelse. Min kære bror, Kasper Brix Bærndt, er brutalt blevet taget fra os i togulykken. Vi er alle i familien dybt berørte og fyldt med savn, skrev søsteren i et opslag på Facebook torsdag.

Efterforskningen fortsætter

Efterforskningen af, hvorfor den voldsomme togulykke skete, er fortsat i gang. Det er Havarikommissionen, der primært står for disse undersøgelser. Fyns Politi har i samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center, NKC, gennemført egne undersøgelser på gerningsstedet og bistår i øvrigt Havarikommissionen, hvor der er behov for det.

Først når dette arbejde er afsluttet, vil Fyns Politi tage stilling til, om der er tale om en hændelse, som skal forfølges strafferetsligt. Fyns Politi kan derfor ikke sige yderligere om efterforskningen af togulykken, før politiet kender resultatet af Havarikommissionens undersøgelse og har haft mulighed for at sætte sig ind i denne.
 

Coronatest

Nordjysk sogn lukkes ned på grund af høje smittetal

Julia Zhong Jepsen

play Mistrivsel blandt unge piger: Nyt chat-center skal komme problemerne til livs

bro2

play Affalds-fokus: Elever står for forårsrengøring af naturen

Norlys Aalborg

Norlys bygger kraftcenter for grøn energi i Aalborg

Coronatest

Nordjysk sogn lukkes ned på grund af høje smittetal

Julia Zhong Jepsen

play Mistrivsel blandt unge piger: Nyt chat-center skal komme problemerne til livs

Til forsiden

Til forsiden