00:28

1 af 2

Groft hjemmerøveri: Opretholder anholdelse af tre sigtede

Tre formodede gerningsmænd i en sag om et groft hjemmerøveri har nu fået deres anholdelse opretholdt. Det afgjorde et grundlovsforhør i dag.

Tre mænd fik i dag ved Retten i Hjørring opretholdt deres anholdelse. De formodes at være nogle af gerningsmændene bag et hjemmerøveri af særlig grov karakter, der fandt sted fredag aften.

De tre mænd, der i dag blev fremstillet ved grundlovsforhør, er alle fra lokalområdet og i alderen 18-25 år. Retten valgte at opretholde anholdelsen af dem i yderligere tre gange 24 timer, hvorefter de skal fremstilles i et nyt grundlovsforhør senest torsdag. Sigtelsen lyder på, at der er flere, der i forening har indfundet sig på en adresse i Bindslev og udøvet vold, det fortæller anklagerfuldmægtig ved Nordjyllands Politi,  Mikkel Holdensgaard. 

På adressen i Bindslev bor en  43-årig mand. Han blev slået med knytnæveslag og med et jernrør under hjemmerøveriet. Søndag blev en 18-årig mand fremstillet i grundlovsforhør for samme hjemmerøveriet.

Begge grundlovsforhør foregik for lukkede døre. Politiet efterforsker stadig sagen, og det er derfor begrænset, hvad de kan gives af detaljer endnu.