01:13

Hjørring er vært for DM i stortrampolin i denne weekend.

Hjørring er vært: DM i stortrampolin er i gang

Danmarksmesterskaberne i stortrampolin holdes i denne weekend på Halvorsminde Efterskole.

Der bliver arbejdet i mange luftlag på Halvorsminde Efterskole ved Hjørring, hvor der i denne weekend holdes Danmarksmesterskaberne i stortrampolin. Det er deltagere fra hele landet, der er samlet til mesterskaberne.

Læs også DM i Skills: Her er de nordjyske vindere

Det er anden gang, at Hjørring er vært for lige præcis dette specielle mesterskab. 

- Jeg håber selvfølgelig på at komme med til finalen, hvilket jeg har håbet på, siden jeg var med i min første DM-konkurrence. Så håber jeg også på at komme i top tre, det ville være rigtig fedt, siger Milla Bønnelund Maysfelt, der er gymnast på eliteholdet, Springteam Nordjylland.

Det er Springteam Nordjylland, der er værtsklub, og de stiller selv med deltagere i alle tre klasser. Danmarksmesterskabet i Hjørring omfatter U12, U14 og U17.

Deres nerver er ikke på plads hele tiden, så nogle gange går det ikke helt, som det er planlagt.

Svitlana Pedersen, cheftræner, Springteam Norjylland

I alt har de 23 deltagere med, hvor af flere af dem allerede er udtaget til EM-kvalifikation. Det betyder dog ikke, at gymnasterne har helt styr på nerverne, inden de skal springe. 

- Deres nerver er ikke på plads hele tiden, så nogle gange går det ikke helt, som det er planlagt. Så jeg er også nervøs på deres vegne, siger Svitlana Pedersen, cheftræner på Springteam Norjylland.

Springerne skal gennemføre to øvelser på trampolinen. en obligatorisk øvelse og en som de selv må bestemme. Søndag er den store finaledag, og man regner med at de sidste DM-vindere er fundet klokken 14:30.