LIGE NU:

Hospitalsafdeling i Hjørring kåret som landets bedste kliniksted

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring er blevet kåret som det bedste kliniksted blandt de medicinstuderende.

Skal man som medicinstuderende have det bedste kliniksted i landet, så mener FADL – Foreningen af Danske Lægestuderende – at man skal søge til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Midt i morgenkonferencen fredag overraskede repræsentanter for FADL afdelingens læger med kagemand og diplom som det synlige bevis på, at netop de er blevet valgt til landets bedste kliniksted.

- Tusind tak for prisen. Der betyder meget for os, at de studerende er glade for at være her. Jeg brænder for at give de studerende et godt ophold, men prisen er mest til alle de øvrige læger her i lokalet, siger Louise Arenholt, afdelingslæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling. 

- Jeg udstikker nok rammerne, men det er dem, der i ambulatorierne i hverdagen sørger for at give de medicinstuderende en god oplevelse og et godt udbytte.

Ekstra indsats for de studerende

Medicinstuderende fra hele landet har kunne nominere deres kliniksteder. Der er kommer masser af indstillinger, men valget faldt på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Regionshospital Nordjylland.

Afdelingen er udvalgt, fordi de gør en ekstra indsats og noget særligt for de studerende, og dermed sikrer, at de studerende får et lærerigt og trygt ophold.

I begrundelsen fremhæver FADL blandt andet afdelingens åbenhed, imødekommenhed, spændende undervisning lige fra førstedagen, trygheden ved at den studerende kobles til én læge, så man ved, hvad man skal, og at der sættes en patient mindre til i ambulatoriet, så der er bedre tid samt en supersjov og lærerig eksamensforberedelse.

 
 
Foto: Regionshospital Nordjylland
80_percent

play Kommentarspor fik turistchef op i det røde felt: - Vi står med en branche, der har kæmpet i halvandet år

250721 Sælfødsel i Nordsøen Oceanarium

play Maria fødte en unge for øjnene af gæsterne

250721 FO Lærke Elisabeth Jakobsen

Lærke måtte lære sin søn, hvad en luder er efter tur på stadion

20190426-182659-2_37Mb

Betjente angrebet under anholdelse

80_percent

play Kommentarspor fik turistchef op i det røde felt: - Vi står med en branche, der har kæmpet i halvandet år

250721 Sælfødsel i Nordsøen Oceanarium

play Maria fødte en unge for øjnene af gæsterne

Til forsiden

Til forsiden