LIGE NU:

Juletræet med sin pynt skaber julestemning på motorvejen

Julestemningen har indfundet sig på E39 mellem Hjørring og Hirtshals. Et pyntet juletræ i rabatten spreder julehygge til bilisterne, som drøner forbi.

Juletræet stråler med sin pynt til bilisterne. Igen i år er et af de selvsåede grantræer ved motorvejen blevet pyntet op til jul med kugler, stjerne og guirlander. 

Traditionen med at pynte grantræet på Hirtshalsmotorvejen blev startet i 2013 - af en midtjyde. Det hele begyndte, da Per Sønderby Pouls igen-igen skulle fra Beder i Midtjylland til Hirtshals for at hente sin norske kæreste ved færgen og ikke havde nået at pynte sit juletræ derhjemme i tide.

- Så jeg tog julepyntet med i bilen. Jeg havde jo kørt den tur mange gange og havde altid holdt øje med det lille grantræ dér lidt nord for Hjørring og spekuleret over, hvorfor Vejdirektoratet mon ikke fjernede det. Og så havde jeg simpelthen bestemt mig for, at det skulle have lidt pynt, for det stod og så trist ud, forklarede Per Sønderby Pouls sidste år til TV2 Nord.

Et pyntet juletræ i midterrabatten gik dog ikke hos Vejdirektoratet, så 13. december sidste år blev juletræet på Hirtshalsmotorvejen ved Bjergby fældet. Det satte en sand shit-storm igang, og kreative folk fandt allerede sidste år et altertivt juletræ ved motorvejen, som blev pyntet. Igen i år er traditionen med at pynte et træ ved motorvejen holdt ved lige. 

Træet er placeret i rabatten et par meter fra nødsporet, og selv om bilisterne drøner forbi med 130 kilometer i timen, så får man øje på træet med kugler, guirlander og en flot stjerne i toppen.

Således kan det også i år blive jul på motorvej E39 ved Bjergby.

 
Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Leon Sebbelin

play Borgmester hilser stemmeslugers comeback velkomment: - Jeg skred ikke ud af stolen af overraskelse

140521 19 IN Luksusbaby og lantidsledige.00_02_56_03.Still001

play Kathrine havde det svært i skolen: Nu er hun teamleder

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden