Arkivfoto Foto: Claus Fisker

Mattsson fyret i Vendsyssel FF: Erik Rasmussen overtager

Vendsyssel FF's succestræner Joakim Mattsson er blevet fyret med øjeblikkelig virkning.

Store omvæltninger har ramt Vendsyssel FF, der kandiderer til en plads i Superligaen, og mandag aften blev endnu en offentliggjort.

Cheftræner Joakim Mattsson er blevet fyret med øjeblikkelig virkning og i hans sted træder Erik Rasmussen, der siden kort efter nytår har været formand for det nyoprettede sportslige udvalg i klubben. 

Læs også 5,5 millioner kroner og Erik Rasmussen til Vendsyssel FF

- Det har været en meget svær beslutning, da Joakim er et dejligt menneske og en fantastisk dygtig træner, som har arbejdet hårdt for klubben siden han tiltrådte, udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

- Joakim har været gennemført professionel og har altid arbejdet meget målrettet med opgaverne, men vi har vurderet, at vores muligheder for at opfylde vores nye målsætning vil blive forbedret, ved at finde en anden træner med nye og andre ideer – og som også vil passe bedre til vores nye måde at rekruttere, udvikle og sælge spillere på, udtaler han videre.

Teknisk direktør Jacob Krüger overtager rollen som assistenttræner, men det står allerede nu klart, at det kun bliver midlertidigt.

- Det er vigtigt for os, at vi giver os tid til at få scoutet den rigtig profil til assistenttrænerrollen. Vi har derfor igangsat en struktureret ansættelsesproces – og vores mål er at få besat stillingen indenfor de næste to uger, udtaler Vendsyssel FF’s nye cheftræner Erik Rasmussen.

Joakim Mattsson fik godt et halvt år i spidsen for Vendsyssel FF, der er nummer to i 1. division.

Læs også Vendsyssel FF har fundet deres nye træner