Foto: Claus Bjørn Larsen / Ritzau Scanpix

Ny assistenttræner på plads i Vendsyssel FF

Vendsyssel FF er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson i 1. division.

Peter Enevoldsen stod midlertidigt i spidsen for Vendsyssel FF, da de kæmpede for overlevelse i Superligaen. Missionen lykkedes som bekendt ikke, men nu er klubben så småt i gang med forberedelserne til det kommende sæson i landets næstbedste række. 

Et nyt tænerteam skal stables på benene, og nu er assistenten fundet. Valget er faldet på 55-årige Henrik Larsen. 

- Det har været vigtigt for os, at vi har fået en nordjyde ind som assistent. Og valget faldt helt naturligt på Henrik Larsen. Han har en rigtig god ballast og erfaring som træner – både som chef og assistent – og så kender han området og divisionerne særdeles godt, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse. 

Henrik Larsen kommer fra Thisted FC, hvor han har været assistenttræner. Inden da var han cheftræner i Vejgaard Boldklub, som han førte fra Jyllandsserien og op i 2. division. Det har han også tidligere gjort med Lindholm IF. 

- Når man får tilbudt sådan et job, og man er passioneret, som jeg er, så skulle jeg ikke bruge meget tid på at overveje det. Jeg ser frem til at være i et spændende fuldtids-setup, hvor man virkelig kan komme i dybden med tingene og hvor faciliteterne er gode, siger Henrik Larsen.

Vendsyssel FF mangler stadig at finde en ny cheftræner til holdet. 

Læs også Det er slut: Vendsyssel FF er færdige i Superligaen