På guldkurs: Fortuna Hjørring tog vigtig sejr mod Brøndby IF

Fortuna Hjørring vandt søndag eftermiddag sin fjerde kamp i træk mod Brøndby IF.

Der var tre vigtige point på spil for begge mandskaber, da Brøndby søndag eftermiddag tog imod Fortuna Hjørring til en dyst i toppen af 3F Ligaen.

Fem point skilte holdene, inden kampen blev fløjtet i gang, og Brøndby-kaptajn Louise Winter havde på forhånd meldt ud, at en sejr var påkrævet for at holde snor i den førsteplads, som Fortuna Hjørring lige nu indtager.

Men det blev trods mange chancer og et hårdt pres ikke til nogen Brøndby-sejr. Fortuna Hjørrings kvinder vandt nemlig opgøret 2-1 og har dermed taget et vigtigt skridt i retningen af at vinde det danske mesterskab.

Det første mål blev sat ind efter 37 minutters spil af Fortunas Karoline Smidt Nielsen. Dén føring holdt dog ikke længe, for bare tre minutter senere udlignede Brøndby med en scoring af Ria Öling.

Efter pausen kom Brøndby buldrende ud af omklædningsrummet, tydeligvis sultne efter de tre point. Derfor startede anden halvleg også med et massivt pres fra hjemmeholdet. Men gæsterne fra Nordjylland formåede at holde stand - og mere til.

Syv minutter inde i anden halvleg bragte Nevena Damjanovic Fortuna Hjørring foran 2-1, som også endte med at blive kampens slutresultat.

Fortuna Hjørring øger med sejren sit forspring ned til Brøndby IF til otte point.