Foto: Mogens Jørgensen

Foto: Mogens Jørgensen

Foto: Mogens Jørgensen

1 af 3

Premiere onsdag: Rift om billetter til Hjørring Revyen

Hjørring Revyen mærker stor efterspørgsel på billetter til årets revy. Ekstraforestillinger er allerede på tegnebrættet.

I morgen går det løs. Her går skuespillerne fra årets Hjørring Revy på scenen for allerførste gang - til den første af tre forpremierer.

Holdet bag Hjørring Revyen 2019

Skuespillerne:

Preben Kristensen

Trine Gadeberg

Carsten Svendsen

Anne Sofie Espersen

Kasper Le Fevre

 

Direktør / kapelmester:

Henrik Baloo Andersen

 

Scenograf:

Kirsten Brink

 

Instruktør:

Frede Guldbrandsen

Og skulle der være nerver på, så er der egentlig ingen grund til det.

Allerede inden første show har skuespillerne og hele holdet bag formået at sælge samtlige billetter frem til 6. juli - opnær et par enkelte ledige billetter til den 25. juni.

- Det er jo helt sygt, vi har aldrig solgt så meget. Vi er 4-5.000 billetter foran sidste år salg. Vi er henne midt i juli, før man kan få sig en plads, og det har jeg ikke prøvet i min tid, og det er alligevel 10 år, siger

- Vi har Preben, Trine Gadeberg, Kasretn Svendsen og Kasper Le Fevre - stærke menensker, der trækker fra hele landet. Og så har vi en flot sal og lavet et stort skifte fra at køre med de samme mennesker i lang tid. Og så er det jo ikke dyrt at tage med til Hjørring Revyen i forhold til at tage i teatret. Går du i Sønderborg Revyen eller Cirkusrevyen koster det mindst 200 kroner mere per aften. Så der er mange faktorer, der spiller ind, siger direktør Henrik Baloo Andersen - og slår fast.

- Jeg glæder mig meget - det er heldigvis lige om lidt.

03:40

Se TV2 Nords Mogens Jørgensen interviewe direktør Henrik Baloo Andersen.

Luk video

Klar til forpremieren onsdag

De sidste prøver er nu overstået, og skuespillerne er klar til at gå på scenen onsdag aften. Selv om holdets skæbne nu skal afgøres foran et forventningsfyldt publikum, så er instruktøren også klar til 'eksamensdagen'.

-  Det ser godt ud, der er ro på. Det er mange år siden, der har været så meget ro på. Det er nok fordi, vi har noget godt materiale og et superstærkt skuespillerhold. Så jeg er meget glad lige nu, så vi glæder os til de næste tre aftener, hvor vi skal til at 'lege' med publikum, siger direktør Henrik Baloo Andersen.

Nu skal materialet testes af på omkring 400 publikummer hen over de næste tre aftener, hvor holdet bag kan se, hvad der fungerer - og hvad der ikke gør.

Der er fortsat ikke sevet meget ud omkring emnerne for årets Hjørring Revy - men instruktøren afslører, at det netop overståede Folketingsvalg spiller en rolle.

- Vi har måtte tage valget til efterretning, så når den politiske situation ændrer sig, må vi også gøre det. Der er virkelig sket nogle ting politisk, må man sige, siger han.

Du kan købe billetter til Hjørring Revyen 2019 ved at klikke på linket her.

00:52

Få et smugkig på et af numrene til årets Hjørring Revy. Foto: Mogens Jørgensen

Luk video