LIGE NU:

Så skete det igen: Carsten venter på endnu en Lotto-millionær i Tårs

Det er så spændende, hvem den heldige vinder er, lyder det Carsten Andreasen fra Døgnkiosken i Tårs. Han venter på, at millionær nummer seks skal melde sig i den ualmindeligt heldige kiosk for spilere.

Døgnkiosken i Tårs er et heldigt sted. I hvert fald hvis man spiller Lotto - for nu skal man have hele to hænder til brug for at tælle, hvormange Lotto-millionærer døgnkiosken har på samvittigheden. For i weekenden blev Lotto-millionær med en kupon købt i netop Døgnkiosken i Tårs udklækket.

Og det er således hele sjette gang, en heldig spiller fra netop den kiosk kan kalde sig millionær.

Godt nok ramte den nye Lotto-millionær ikke rigtigt på tallene, men vedkommende vinder en million takket være den såkaldte millionærgaranti, hvor man bliver millionær selv om man har 0 rigtige. 

- Det er nok den sjoveste gevinst at skulle udbetale, fortæller ejeren af Døgnkiosken i Tårs, Carsten Andreasen.

- For vedkommende ved jo ikke noget om millionen, men tror at der er tale om en gevinst på bare 50 kroner, men så kommer der altså lige en million oveni, fortsætter han.

På den heldige kupon, der er købt i Tårs, er der nemlig fire rigtige - og så er selv samme kupon altså udtrukket som en af to, der oveni lige får millionen.

Og hvordan det endnu en gang kan ske i Tårs, aner Carsten Andreasen ikke. Men odds´ene for at vinde i Tårs er høje, idet der bor 1800 mennesker der og seks spillere indtil nu har vundet. 

- Jamen det må vel være odds 1:300. Jeg ved det ikke lige, hvordan det kan lade sig gøre, men jeg ved, at jeg selv lige har spillet en ekstra kupon denne weekend, fordi jeg vidste, at der i anledning af Lottos 30 års fødselsdag er ekstra gevinster i form af 30 gevinster af 10.000 kroner, men jeg har selvfølgelig tjekket. Og det er altså ikke mig, der har vundet noget som helst, siger Carsten Andreasen.

Til gengæld satser han på endnu en gang at få flere kunder i butikken. For Døgnbutikken i Tårs har forlængst fået ry for at være en vinder-butik i hele landet, og det kan mærkes på antallet af kunder.

- Der kommer folk fra Hobro, Hadsund og Fjerritslev. De kommer for at købe Lotto, fordi de har hørt, at chancen for at vinde, når man køber her, er stor, fortæller Carsten Andreasen.

Kioskejeren glæder sig til - forhåbentlig allerede mandag - at kunne overrække Lotto-spilleren milliongevinsten. 

Den mest heldige nyslåede millionær efter weekendens Lotto er dog ejeren af kupon købt i Føtex i City 2 i Taastrup - den kupon har en gevinst på seks millioner.