Forhåbentlig får vi en scene som den her at se i aften, når Fortuna Hjørring spiller returkamp i ottendedelsfinalerne mod italienske Brescia på hjemmebane i aften. Foto: Henning Bagger

Se med: Fortuna Hjørring kæmper for kvartfinalen i CL

Damerne fra Hjørring sikrede sig et rigtig godt udgangspunkt, da de for en uge siden vandt første del af 1/8-delsfinalen mod Brescia med 1-0 på udebane - onsdag aften bliver det knald eller fald.

Klokken 19 onsdag aften går det løs. Kampen for Fortuna Hjørrings overlevelse og videre avancement i kvindernes Champions League. 11 formstærke kvinder i grønt går på banen mod italienske Brescia for at forsvare den 1-0-sejr, de hev i land for en uge siden på udebane.

En sejr, der meget vel kan blive afgørende for det samlede resultat, når returkampen er spillet til ende på Bredbånd Nord Arena i Hjørring. Det er nemlig knald eller fald for de grønne fra Vendsyssel, hvis de vil videre til kvartfinalerne i Champions League. Og derfor er det også en opsat cheftræner, Brian Sørensen, der sender sit hold på banen.

- Selv om vi har et hårdt program i øjeblikket, er vi top-forberedte, lyder det fra Brian Sørensen, som ser frem til to vigtige kampe denne uge.

Efter CL-kampen onsdag aften venter nemlig et vaskeægte topopgør i 3F-ligaen, når Fortuna Hjørring tørner sammen med Brøndby i kampen førstepladsen.

- Vi har alle vore stamspillere til rådighed, og jeg kan garantere for, at det hold, som møder Brescia for anden gang inden for en uge, er tændt. Spillerne vil vise vores hjemmepublikum, hvor godt det kører for tiden, og så skal det blive mindst uafgjort, men jeg mener, at vi er så stærke, at en sejr er et naturligt udfald. Nu skal vores store ønske – videre deltagelse i Champions League i foråret – indfries, siger Brian Sørensen til fortunahjorring.dk.

Aftenens fodboldkamp kan ses lige her på tv2nord.dk og bliver sendt igen klokken 22.30 på Salto.