SENESTE NYT:

Slagsmål ved to asylcentre

Nordjyllands Politi måtte to gange natten til søndag rykke ud til slagsmål ved asylcentre i Vrå og Aars.

Nordjyllands Politi melder om en travl nat, hvor de blandt andet måtte rykke ud til to større slagsmål ved nordjyske asylcentre.

Første gang, politiet blev tilkaldt var klokken 23.41, hvor der var slagsmål på Vrejlevvej i Vrå, ikke langt fra asylcentret. Her var en større gruppe asylansøgere i slagsmål, og der blev knust flasker og glas på gaden.

Flere patruljer blev sendt til stedet, og en 30-årig mand, der bor på asylcenter Vrå, blev anholdt. Han var meget aggressiv og blev taget med til detentionen til afrusning, oplyser Nordjyllands Politi. Den 30-årige vil blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 01.23 var der uro blandt en større gruppe unge i 16-17 årsalderen på asylcenter Østrup syd for Aars. Et skænderi blandt beboerne førte til, at en af de unge tog en køkkenkniv frem, som han fægtede med, dog uden direkte at true andre med kniven, oplyser politiet.

Patruljerne, der blev sendt til asylcentret fik dæmpet uroen, men den 17-årige mand med kniven ville ikke tale med politiet, og barrikaderede sig på et toilet. Politiet fik ham dog ud uden større drama og tog ham efterfølgende med til afrusning på politigården i Aalborg. Den 17-årige er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ud over de to episoder har politiet generelt haft en travl nat, hvor berusede personer har skabt uro flere steder i regionen.

I alt er fem personer, inklusive de to anholdte fra asylcentrene, i løbet af natten blevet anholdt og anbragt i detentionen. De vil alle få en bøde og blive løsladt i løbet af søndag formiddag.

Brand Kongerslev

Brand på værelse i Kongerslev

40_percent

play Naturfredningsforening frygter fyrtårnscenter kan blive starten på en glidebane

Lotte Andersen sygeplejerske 2

play Lotte siger snart stop som sygeplejerske: - Det er noget, der kører i baghovedet hele tiden

Søndagsvejr

Smuk og solrig lørdag venter

Brand Kongerslev

Brand på værelse i Kongerslev

40_percent

play Naturfredningsforening frygter fyrtårnscenter kan blive starten på en glidebane

Til forsiden

Til forsiden