LIGE NU:

Vendelboer blev dansktop-stjerner ved et tilfælde

Kejser Larsen Band fra Vendsyssel kom lidt baglæns i dansktop-genren, men det afholder dem ikke fra at levere det ene hit efter det andet.

De troede egentlig, at de lavede rockmusik, de fire gutter i Kejser Larsen Band. Men da de sidste år havde lavet sangen "Velkommen i de arbejdsløses rækker", var der pludselig nogle andre døre, der åbnede sig for bandet.

Sangen strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen og lå der i 15 uger. Det havde de ikke lige set komme.

- Vi spillede jo noget rockmusik, og pludselig havde skrevet en sang, som de brød sig om inde på DR. Så fik vi lov til at blive boblere, fortæller Mikkael Zakariasen fra Kejser Larsen Band.

- Det var lidt sjovt. Vi havde måske ikke helt selv set, at det var dansktop, vi kunne få lov til at komme med på, men det er jo altid sjovt, og det er et godt publikum også, supplerer bandkammerat Jens Ettrup.

Men nu er der, lige midt i dansktoppen, efter at have spillet sammen som band i ni år. Og lørdag aften vil de gnubbe skuldre med alle de store navne i dén branche - Birthe Kjær, Peter Belli og Richard Ragnvald. 

Om de også tager den pris, de er nominerede for, vil tiden vise. De er med i opløbet om prisen Årets Dansktophit. Og for at gøre succesen endnu større, ligger bandet nu igen nummer et på dansktoppen med deres nye single, "Alt andet lige".

Du kan se hele det store show direkte fra Boxen i Herning lige her

4 unge gutter fra Vendsyssel kan i aften skrive historie, Kejser Larsen band som de kalder sig er nomineret til at vinde titlen som årets Dansk top hit ved det store Dansk Top award show foran 7000 tilskuerer i Boxen i Herning.