LIGE NU:

Vendsyssel Elite Badminton misser DM-finale

Et nederlag til badminton-grundspillets vindere fra Greve sender Vendsyssel Elite Badminton ud af dette års DM.

En god start på semifinalen på udebane i Greve Idrætscenter var ikke nok til at sikre Vendsyssel Elite Badminton (VEB) deres første plads i DM-finalen i badminton for hold. 

quote - Vi er skuffede lige nu, meget skuffede. Vi fik jo en drømmestart, men vi må erkende, at Greve er et svært sted at spille, og de har et stærkt hold.

Allan K. Nielsen, træner, VEB

VEB, der har vundet bronze i både 2017 og 2018, kommer ellers godt fra start i semifinalen. Efter damesingle og mixeddouble var VEb noget overraskende foran 0-2 i kampe. 

Første sæt i kamp tre gik også nordjydernes vej, men herefter gik det ned ad bakke. Greve fik overtaget, og det endte med at sjællænderne dominerede de resterende kampe i semifinalen. 

Derfor blev det favoritterne fra Greve, der kunne juble over en plads i DM-finalen med en sejr på 4.2

- Vi er skuffede lige nu, meget skuffede. Vi fik jo en drømmestart, men vi må erkende, at Greve er et svært sted at spille, og de har et stærkt hold. Det er ingen tilfældighed, at de vandt grundspillet, fortæller VEB-træner Allan K. Nielsen i en pressemeddelelse. 

Det var tredje gang i træk, at VEB havde mulighed for at spille sig i klubbens første DM-finale, men tredje gang blev desværre ikke lykkens gang. 

I kampen om bronze skal VEB mod Solrød, der tabte deres semifinale med 4-2 til Skælskør-Slagelse.