LIGE NU:

Vendsyssel FF henter guineisk midtbaneforstærkning

Francisco Junior bliver nyeste ansigt i Vendsyssel FF med en kontrakt frem til 2021.

Danmarks nordligste Superligaklub, Vendsyssel FF, har skrevet kontrakt med den 26-årige midtbanespiller Francisco Júnior, som kommer til klubben fra den norske klub Strømsgodset. 

Det er den nye sportsdirektør Glen Riddersholms første signing, og Junior er dermed VendsysselFF`s første nye spiller klar til foråret 2019.

- Vi er rigtig glade for, at vi har skrevet en to et halvårigt kontrakt med Francisco Junior. Han er en spiller, der kan være med til at løfte Vendsyssel FF og skabe de forudsætninger, der gør, at vi kan fastholde klubben i Superligaen i næste sæson også, siger sportsdirektør Glen Riddersholm.

- Francisco Junior er en spiller, der med sin dynamik, sit aggressive pres- og erobringsspil, sin gode fod og blik for spillet kan bringe øget fart og temposkift ind i vores spil. Han har stor erfaring, blandt andet. fra det portugisiske U19 og U21-landshold, landsholdsfodbold for Guinea-Bissau og har en god erfaring med sig fra Norge, hvor han har lært den skandinaviske kultur og mentalitet at kende. Det er på mange måder en spiller, der har prøvet mange ting, og som vil bidrage til at løfte overliggeren i forhold til vores sportslige muligheder i foråret, uddyber sportsdirektøren.

Glæder sig til at komme i gang

Den nye tilføjelse til Vendsyssel FF’s Superligatrup glæder sig til at prøve kræfter med den bedste danske række.

quote Jeg ser frem til at starte op til januar og lægge en masse hårdt arbejde i det, for at vi som hold lykkes, og at vi overlever i Superligaen.

Francisco Junior

- Jeg har hørt godt om klubben og set forholdene på træningsanlægget, og det ser godt ud. Jeg ser frem til at starte op til januar og lægge en masse hårdt arbejde i det, for at vi som hold lykkes, og at vi overlever i Superligaen, siger Francisco Junior om sin nye klub.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser også frem til at få nyt blod til holdet, når forberedelserne til foråret begynder.

- Francisco er en teknisk dygtig, begavet fodboldspiller, der har fået sin fodboldopdragelse i Benfica. Han har et stort potentiale, og det håber vi selvfølgelig på, at vi kan få indfriet. Samtidig håber vi, at han kan give os noget kvalitet og tempo i det offensive spil. Desuden skal han være med til at skærpe konkurrencen på den centrale midtbane, hvor vi i efteråret har været ramt af skader. Francisco har en god fodboldalder, og sine bedste år foran sig. Dem har han forhåbentlig i Vendsyssel FF, siger Jens Berthel Askou.

Den 26-årige midtbanespiller har både portugisisk og Guinea-Bissausk pas. Francisco Junior er nuværende landsholdsspiller for Guinea-Bissau, og har tidligere optrådt for det Portugisiske U21 og U19-landshold.