Foto: Lone Vad Dam (arkiv)

Vendsyssel FF henter Jesper C. tilbage efter sløj sæsonstart

38-årige Jesper Christiansen skal være med til at rette op på nordjydernes seneste præstationer.

Vendsyssel FF og målmand Jesper Christiansen vinkede egentlig farvel til hinanden efter sidste sæson, men nu er de to parter blevet enige om en kort aftale  efter holdets dårlige sæsonstart. Der oplyses ikke på hjemmesiden, hvor lang en aftale der er tale om.

Tilbagekomsten af Jesper Christiansen glæder sportschef Jacob Krüger

- Vi kender Jesper, og vi ved, hvad han kan. Han er en rigtig dygtig målmand, der med sin rutine kan hjælpe os i den situation, vi sidder i nu. Vi har som trup behov for rutine og erfaring for at vende vores situation, og det kan Jesper (Christiansen red.) bringe til truppen, siger Jacob Krüger.

Jesper Christiansen kommer til en klub, der har fået en meget skidt start på årets første division. Vendsyssel FF har kun hentet fire point i seks kampe og ligger på næstsidstepladsen. 

Holdet fra Hjørring har lukket 12 mål ind - mest af alle sammen med bundholdet AB.  I seneste spillerunde tabte man med 0-4 ude mod Hobro IK. 

Ud over Jesper Christiansen råder Vendsyssel FF blandt andet over målmanden Simon Enevoldsen, der er bror til AaB-spilleren Thomas Enevoldsen.