Seneste nyt:

Vendsyssel FF henter talent i Jammerbugt

Lasse Steffensen rykker nordpå efter sommerferien.

Vendsyssel FF har den til kommende sæson skrevet kontrakt med den 23-årige forsvarsspiller Lasse Steffensen, der har fået sin fodboldopdragelse i Jetsmark IF. Han kommer til klubben fra Jammerbugt FC.

- Lasse er en talentfuld midtstopper, der har sine forcer i duelspillet og sit hovedspil i begge felter. Og så er han rigtig dygtig på bolden. Det er klart, at der er nogle ting, vi skal have fyldt på ham og have udviklet ham i, og det er Lasse også selv bevidst om. Men det er en spiller, vi glæder os til at følge fremadrettet, og derfor har vi også lavet en længerevarende kontrakt med ham, så vi får tid til at arbejde med ham, siger sportsdirektør i Vendsyssel FF, Ole Nielsen.

Lasse Steffensen bliver Vendsyssel FF-spiller, når forberedelserne til den nye sæson begynder.

- Det har været en drengedrøm lige siden, jeg var helt lille. Og jeg ser virkelig frem til det. Jeg havde ikke regnet med, at muligheden kom nu, men jeg er rigtig glad for, at Vendsyssel FF tror på mig. Det er en attraktiv klub med et rigtig flot setup, og jeg glæder mig til at tage hul på forberedelserne til den kommende sæson, siger Lasse Steffensen.

Han kommer til klubben på en fri transfer.