LIGE NU:

Vendsyssel FF indgår aftale med to nye spillere

Vendsyssel FF får to nye spillere på holdet. Den ene er Andreas Kaltoft fra Brøndby IF og den anden er Dalian Maatsen fra den hollandske klub FC Den Bosch

Vendsyssel FF har udvidet truppen med to nye spillere. Det drejer sig om den 19-årige U19-landsholdsspiller Andreas Kaltoft og den 23-årige Dalian Maatsen, som kommer fra den hollandske klub FC Den Bosch.

Andreas Kaltoft kommer på en fri transfer fra Brøndby IF og har tidligere spillet i B93, hvor han i alder af bare 16 år debuterede i 2. division. Han har aftale med Vendsyssel FF frem til 30. juni 2020.

- Andreas Kaltoft har vist rigtig lovende takter i de seneste par uger, hvor han har været på prøvetræning. Her har han blandt andet vist os, at han har de kvaliteter som vi prioritere højt i vores scouting af en midterforsvarsforsvarsspiller. Blandt andet er han stærk i duel-spillet og i luften, siger Mogens Krogh, der er direktør i Vendsyssel FF.

Den 23-årige midterforsvarer og højre back, Dalian Maatsen har indgået aftale med Vendsyssel FF frem til 30. juni 2019.

- Dalian Maatsen, som vi har fulgt igennem længere tid, er en spiller, som kommer med en rigtig god ballast og med noget erfaring. Han har i en alder af 23 år spillet mere end 100 kampe i Jupiter League i Holland, siger Mogens Krogh.