Vendsyssel FF taber i målrigt opgør

På trods af to scoringer og en føring undervejs, måtte Vendsyssel FF gå fra banen i Hjørring uden point.

Superligaoprykkerne fra Vendsyssel FF måtte fredag aften se et 2-3 nederlag i øjnene, da de på hjemmebanen i Hjørring fik besøg af SønderjyskE.

Det startede ellers godt for nordjyderne, der kom foran med 1-0 efter 14 minutters spil, da Jon Dagur Thorsteinsson sendte bolden i nettet.

Det blev den eneste scoring i første halvleg, så de to hold gik til pause ved stillingen 1-0.

Efter pausen gik det dog hurtigt galt for Vendsyssel FF. Efter bare to minutter af 2. halvleg, gjorde SønderjyskE det til 1-1 og bare fem minutter senere, bragte de sig foran 1-2.

Efter 72 minutter var den gal igen, og Sønderjyske sendte bolden i mål for tredje gang på bare 25 minutter.

I slutminutterne reducerede Vendsyssel FF til 2-3, da Emmanuel Ogude scorede til 2-3. Den stilling holdt kampen ud, og Vendsyssel FF indkasserede derfor sæsonens 8. nederlag. De ligger lige nu på Superligaens 12. plads med 15 point.

Næste gang Vendsyssel FF skal i kamp er søndag d. 11/11, hvor de besøger Hobro IK.