LIGE NU:

Vendsyssel henter træner i AGF

Glen Riddersholm forstærker Vendsyssel FF med ny træner fra AGF.

I bestræbelserne på at forlænge opholdet i landets bedste fodboldrække, Superligaen, har Vendsyssel FF torsdag forstærket sig på trænersiden. Klubben har ansat Allan K. Jepsen som Superliga- og udviklingstræner pr. 1. januar 2019. Allan K. Jepsen kommer fra en stilling som A+ træner i AGF.

- Jeg anser det som en væsentlig forstærkning af det sportslige set up, at vi kan tiltrække en kapacitet som Allan K. Jepsen. Det har været et ønske fra trænersiden, at vi fik styrket dagligdagen i forhold til den individuelle udvikling af spidskompetencer og arbejdet med og opfølgning af de individuelle udviklingsplaner. Allan skal tilmed spare med trænerteamet, og være med til at udvikle og præge hverdagen i Vendsyssel FF, siger sportsdirektør Glen Riddersholm i en pressemeddelelse og fortsætter:

- I form af Allans store indsigt og erfaring med talentudvikling får vi en træner ind, der har været med til at udvikle mange store talenter, og vi anser det som et kvalitetsstempel, at han har valgt os og det spændende projekt, vi har i Vendsyssel FF, lyder det fra Riddersholm.

Den nye Superliga- og udviklingstræner glæder sig til igen at blive en del af teamet omkring et Superligahold.

- Jeg har ambitioner med mit trænervirke, og jeg har tidligere fået lov til at snuse omkring et Superligahold – den mulighed får jeg igen, og det ser jeg virkelig frem til at prøve kræfter med i Vendsyssel FF. Desuden kender jeg både Jens Berthel, Mike og Glen, og det har også spillet ind i forhold til, at jeg har sagt ja til jobbet, siger Allan K. Jepsen, der skal bruge sin erfaring som både spiller og træner på at udvikle den enkelte spiller i Vendsyssel FF.

41-årige Allan K. Jepsen er tidligere landsholdsspiller, og kommer fra en stilling som A+ træner i AGF, hvor han har hjulpet talenter fra U17- og U19-hold med skridtet til Superligaholdet.

Allan K. Jepsen har som aktiv spiller selv spillet 218 Superligakampe for blandt andre AGF, AaB og Randers, mens han også har optrådt for Hamburger SV, Heerenveen, Vålerenga og Alemannia Aachen.

Som træner har Allan K. Jepsen været U14, U17-træner og superliga assistenttræner i AGF, og har altså siden oktober 2017 været A+ træner samme sted. Han begynder i Vendsyssel FF den 1. januar 2019.

Pachamama

Aalborgs musikliv skal sparkes i gang med en række koncerter på byens kollegier

def_thumb,50_percent

play Aalborg karneval 2021 er aflyst

def_thumb,50_percent

play 56-årig mand varetægtsfængslet i forbindelse med brand i Tylstrup 14. marts

Tumult ved retsbygning

Tumult efter dom: Familie til afdød 15-årig lod frustrationer få frit løb

Pachamama

Aalborgs musikliv skal sparkes i gang med en række koncerter på byens kollegier

def_thumb,50_percent

play Aalborg karneval 2021 er aflyst

def_thumb,50_percent

play 56-årig mand varetægtsfængslet i forbindelse med brand i Tylstrup 14. marts

Til forsiden

Til forsiden