Vendsyssel jagter oprykning

02:22

Vendsyssel kæmper for at komme i topform, så de kan rykke op i superligaen

02:15

Interview med Jakob Krüger.

1 af 2

Flere spillerforstærkninger og en uges intensiv træningslejr skal sørge for, at Vendsyssel FF er helt klar til en forårssæson, der kan ende med oprykning til Superligaen.

Da Ove Christensen i sommeren 2014 overtog dirigentstokken i Vendsyssel havde holdet netop reddet sig endnu en sæson i landets næstbedste række. Siden da har pilen kun peget en retning, og en uges træningslejr under varmere himmelstrøg skal bidrage til at fortsætte holdets opadgående formkurve.

- Grunden til, at vi er her, det er, at vi lykkedes så godt i efteråret. Vi troede, vi skulle spille om nedrykningspladser, men nu har vi bragt os i en situation, hvor det er realistisk, at vi kan være med til at spille om oprykningen, siger cheftræner Ove Christensen.

Det Hjørringbaserede mandskab har aldrig været i Superligaen, men hvis holdet viser sig i stand til at holde niveau fra efterårssæsonen, mener både spillere og træner, at der er en realistisk chance for, at det kan ske efter sommerferien.

- Man skal ikke være i tvivl om, at alle her i truppen håber, at vi rykker i Superligaen, men det er ikke målsætningen, vi har. Vi vil gøre alt for at vinde vores kampe og så se, hvor langt det rækker, siger anfører Buster Munk.

Vendsyssel tager hul på forårssæsonen den sjette marts, hvor de møder HB Køge.

Forsiden lige nu