Foto: Johan Gadegaard / Ritzau Scanpix

Villahus i Sindal står i flammer: - Det er mere eller mindre udbrændt

Nordjyllands Beredskab kæmper fortsat med at få tag på flammerne, på et Villahus i Sindal.

Nordjyllands Beredskab i Hjørring er torsdag aften rykket ud til et villahus i Sindal, som står i flammer.

Anmeldelsen kom klokken 16:26, og efter at have forsøgt at få tag på flammerne i en time, måtte beredskabet tilkalde assistance fra Frederikshavn. Det Betyder, at der lige nu er to stigevogne med 13 brandmænd på stedet.

- Hele stueetagen er mere eller mindre totalt udbrændt, og vi kæmper lige nu med taget, oplyser indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab, Jan Mørk.

Læs også Varmede frosne vandrør op: Der skulle 16 folk til at slukke ilden

Nordjyllands Beredskab forventer, at de skal kæmpe mod flammerne i kulden og vinden et par timer endnu, før de får ram på flammerne.

- Da vi kom herud var røgen så kraftig, at vi måtte have Nordjyllands Politi til at orientere nabohusene, oplyser indsatslederen.

Den kraftige røg er dog aftaget nu, og der er ikke længere nogen fare for nabohusene.

Nordjyllands Beredskab ved ikke, hvem der alarmerede branden, men oplyser, at beboeren i huset har fået et par brandskader, men selv kunne gå ud til ambulancen, da den ankom.

Det er endnu uvist, hvad der er skyld i den voldsomme brand, og det har endnu ikke været muligt for beredskabet at komme ind i huset. Indtil videre har de forsøgt at slukke branden ude fra.

Nordjyllands Beredskab har tidligere i dag været ude ved to andre voldsomme brande. Her havde husejere forsøgt at opvarme deres frosne vandrør med en varmepistol, som fik fat i isoleringen og antændte brandene. Herunder kan du læse, hvad du skal gøre, hvis dine vandrør fryser til is.

Læs også Sådan varmer du dine frosne vandrør op – uden at futte huset af