Politiet i Hjørring kunne mandag morgen tælle fem indbrud i området. Foto: Per Frank Paulsen

Weekendtyve på spil: Fem indbrud ved Hjørring

Smykker og masser af elektronik var weekends udbytte for indbrudstyve, der havde travlt i Hjørring og omegn

Fem indbrud er det blevet til denne weekend i Hjørring, Tårs og Sindal. Og det er ikke noget ud over det sædvanlige, fortæller Peter Skovbak, politikommissær ved Hjørring Lokalpoliti.

- Det er selvfølgelig aldrig acceptabelt, men det er normalt med så mange indbrud på en weekend, siger Peter Skovbak.

I Sindal har to villaer haft ubudne gæster mellem fredag og søndag. På Nørregade lød udbyttet på en dvd-afspiller, to Samsung-fladskærme, træningstøj og næsten 5000 kroner i kontanter, mens det Liljevej var lidt mere beskedent i form af seks sølvgafler. 

Begge steder er tyvene kommet ind gennem et vindue.

I Hjørring blev der fra en villa på Kastanievej stjålet smykker, mens familien var væk på ferie, og i en lejlighed på Nordbovej brød gerningsmændene ind gennem et soveværelsevindue i løbet af den forgangne uge og slap derfra med en Verner Panton-loftslampe, en Apple iMac, to iPhones og 1500-2000 kroner i kontanter.

 

Endelig brød tyve ind gennem et vindue på hus på Vrejlev Klostervej i Tårs, hvor de tilegnede sig en ekstern harddisc, kontanter og smykker.

Politikommissær Peter Skovbak oplyser, at der ikke umiddelbart er noget, der tyder på, at det er de samme gerningsmænd, der står bag de fem indbrud.

- Geografisk er det ret spredt, og der er ikke noget i fremgangsmåden med at komme ind i boligerne, der minder om hinanden. Så vi har ikke bare én mistænkt, siger Peter Skovbak.