LIGE NU:

White Hawks-spiller undskylder: - Jeg er meget ked af det

Kristian Jensen har i dag fået sin straf for det slag, han tildelte Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen. Et slag, der sendte modstanderen på sygehuset.

Indtil dommen blev offentliggjort i dag, har der været tavst fra White Hawks-spilleren Kristian Jensen, men nu har han udtalt sig om den voldsomme episode fredag aften i Odense:

- Alle som kender mig, ved at jeg er en rar person, som ikke vil nogen noget ondt. Hændelsen i fredags ved jeg udmærket godt er uacceptabel, og ikke hører hjemme i ishockeysporten. Jeg var meget frustreret i situationen og alt skete så hurtigt. Jeg opdagede ikke, at hjelmen var røget af Lucas, da jeg gav ham et slag, og jeg nåede ikke at tænke. Det er dog ingen undskyldning, og jeg er meget ked af at Lucas kom til skade. Jeg ønsker ham kun det bedste og god bedring, udtaler han i en pressemeddelelse.

Klubben har valgt at holde Kristian Jensen fra at udtale sig yderligere.

- Han har været udsat for et meget hårdt pres, både i medierne og på de sociale medier, hvor han får trusler og alt muligt, men han er meget ulykkelig over situationen, forklarer direktør for Frederikshavn White Hawks, Henrik Andersen, til TV2 Nord.

- Men der er ingen tvivl om, at vi på det kraftigste tager afstand fra dét der skete på isen fredag, og det hører ingen steder hjemme i ishockeysporten. Derfor har vi også accepteret den straf på 17 spilledage, som han har modtaget, og vi ønsker det bedste for Lucas Bjerre Rasmussen, og håber, at han snart er tilbage på isen.

Klubben vil ikke oplyse, om der bliver yderligere sanktioner mod Kristian Jensen. Sagen vil blive diskuteret på et internt møde i næste uge, men alle eventuelle beslutninger vil blive holdt internt, da White Hawks betragter det som en personalesag.

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

corona

Se hvordan smitten er i din kommune: Nordjylland holder sig på lavt smitteniveau

160521 WEB Knivstik i Visborg 3, Per F P

play Polsk mand stukket med kniv i Visborg

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

Til forsiden

Til forsiden