LIGE NU:

25-årig formodet røver mødte selv op på politigården

Den mand, politiet siden tirsdag ledte efter i forbindelse med et knivrøveri i Brovst, har meldt sig selv.

Gerningsmanden, der er en 25 årig mand og i forvejen kendt af politiet, henvendte sig alene i dag kl. 14 på Politigården i Aalborg, hvor han blev anholdt. Han vil nu blive forholdt sigtelserne for særligt farligt røveri samt røveri forsøg.

Knivrøveren har været efterlyst, siden han klokken 10.35 tirsdag formiddag forsøgte at begå det første røveri. Det skete i Fakta i Brovst, men da butikken er kontantløs, gik manden derfra med uforrettet sag. 

I stedet forsøgte han sig med et nyt røveri i SuperBrugsen i Jernbanegade, men her endte det i tumult, da en kunde i kø forsøgte at holde ham tilbage. Under flugten stak knivrøveren sit våben i siden på kunden, som måtte til behandling på Aalborg Universitetshospital. Han har det dog efter omstændighederne godt.

Tirsdag aften har Nordjyllands Politi ransaget to adresser, hvor de mente, knivrøveren måske kunne være - en i Ulsted og en i Brovst. 

- Nordjyllands Politi takker for de henvendelser der har været på baggrund af efterlysningen i sagen, lyder det fra vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard.

Manden vente at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.