Foto: Per Frank Paulsen

28-årig hårdt kvæstet: Bragede gennem husmur

Et hus i Arentsminde er i nedstyrtningsfare, efter en 28-årig mand bragede ind i gavlen med sin bil. Mandens tilstand er kritisk.

En 28-årig mand fra lokaområdet er bragt til Aalborg Universitetshospital med alvorlige kvæstelser, efter han natten til onsdag kørte galt i sin bil. 

Formegentlig på grund af for høj fart er den 28-årige mand kørt af vejen, og ind i gavlen på huset på Thyvej 26 i Arentsminde. 

- Han bliver så kastet ud af forruden, og lander faktisk under murbrokkerne. Og hans tilstand er meget, meget kritisk. De pårørende er underrettet og er på vej til hospitalet, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen. 

Den 28-årige mand ligger nu på Aalborg Universitetshospital. Her ligger han i koma med skader på hoved, bryst og ryg. 

00:50 Luk video

Inde i huset lå husets ene beboer og sov. Udover at gevaldigt chok, så er han uskadt, men man har været nødt til at evakuere ham. 

- På grund af uheldet er huset i nedstyrtningsfare, så vi har genhuset ham. Og lige nu er beredskabet i gang med at støtte huset derude, fortæller Per Jørgensen. 

Der er taget blodprøve af manden, men der er ikke umiddelbart mistanke om, at manden har været påvirket af alkohol. Der er bilinspektør på stedet, der skal klarlægge årsagen til ulykken. 

  Foto: Per Frank Paulsen

Læs også Kritik af stærekasser: - De er blevet en pengemaskine