LIGE NU:

45.000 flere gæster i Fårup Sommerland

Over 600.000 gæster har i år været på besøg i Fårup Sommerland.

Kulde og regn er ikke ligefrem de bedste forhold at tage i forlystelsespark i. Sol og varme er derimod en helt anden sag.

I Fårup Sommerland gør de nu status på sæsonen, der er gået. Her kan man godt mærke, at varmen i 2018 har smittet af på besøgstallene efter en våd sæson i 2017.

I alt har 602.089 personer været på besøg i Fårup Sommerland. Det er 45.000 flere end året før.

- De mange varme sommerdage har betydet, at de dejlige nordjyske strande har været lidt stærkere konkurrenter end normalt, men alt i alt er det gode sommervejr dejligt for Fårup – og sommeren 2018 kommer helt sikkert til at spille positivt ind på udviklingen af nordjysk turisme, siger Per Dam, der er direktør i Fårup Sommerland.

I 2017 kunne Fårup Sommerland sætte rekord i efterårsferien. Og i år kan de så gøre det igen. I alt var 55.701 gæster forbi forlystelsesparken i uge 42 i år.

Ifølge direktøren er det en kombination af godt vejr og flere tiltag i parken, der har lokket gæster til i efterårsferien.

- Vi er meget glade for, at så mange nordjyder har valgt at besøge os i efterårsferien, siger Per Dam.

Fårup Sommerland ser nu frem mod næste sæson, hvor de blandt andet får to nye attraktioner. Sæsonen går i gang til påske.