00:39

Se indslag fra den 20. december, hvor konkurrencen var i gang i Loop Fitness i Aabybro.

500.000 kalorier forbrændt i december i fitnesscenter i Aabybro

Medlemmerne af fitnesscentret Loop i Aabybro har ikke ligget på den lade side i december. En halv million kalorier har de forbrændt siden 1. december.

Der er blevet trænet igennem i Loop i Aabybro i hele december. Medlemmerne af centret har forbrændt en halv million kalorier, og det betyder, at motionscentret er det Loop-center i Danmark, hvor der er forbrændt flest kalorier i december. 

- Det har været hårdt, men rigtig godt. Vi er super stolte og meget imponerede af medlemmerne, siger Lone Johansen, der er centerleder i Loop Aabybro.

Kalorieforbrændingen har været meget forskellig fra medlem til medlem, men det er den samlede indsats, der betyder noget for Lone Johansen: 

- For mig er det ikke så vigtigt, om man har forbrændt 100 kalorier eller meget mere, for i sidste ende er det jo alt, der betyder noget, og konkurrencen har virkelig betydet noget for sammenholdet i centret. 

Her til aften klokken 21.30 fejrer centret sejren med champagne. Men træningen er ikke slut endnu. Der er medlemmer, der er blevet så bidt af kalorieoptællingen, at de lige nu træner for at nå op på 501.000 kalorier i alt. 

Loop Fitness har 96 centre på landsplan.