LIGE NU:

Blå mandag i Fårup Sommerland: - Det er fedt at se dem komme med store smil

Mandag mødte 2500 nye konfirmander op i Fårup Sommerland for at fejre deres blå mandag med karuseller og sug i maven.

Vilde forlystelser og et overforbrug af candy floss står på dagsordenen, og det har de unge længe set frem til.

Mandag strømmede tusinder af konfirmander fra hele Nordjylland til Fårup Sommerland til en sjov og begivenhedsrig blå mandag. 

- Det er dejligt at være her og fejre det med alle mine venner, lød det fra 13-årige Isabella Lindegaard Jørgensen fra Kokkerholm skole.

Se øjeblikket, da konfirmanderne strømmede til herunder:

Fire spændte konfirmander står foran indgangen til Fårup Sommerland. Foto: Stefan Kjærgaard

Blå mandag gange to

15-årige Mikkel Sønder er som konfirmand ekstra heldig, da han har fornøjelsen af at fejre blå mandag to gange i år.

Søndag blev han konfirmeret med sin gamle klasse fra Aabybro, men da han efter sommerferien startede på efterskole, fejres denne mandag med dem. I næste uge kan han se frem til endnu en fejring med sin gamle klasse.

- Det er lidt underligt, men jeg synes, det er sjovt nok alligevel, udtalte Mikkel Sønder.

Se Mikkel og hans venner i Snurretræet herunder:

Mikkel Sønder og hans to nye klassekammerater fra efterskolen, Noah Fleischner og Mads Rubak, tager en tur i Snurretræet.

Godt humør hele vejen rundt

Det er ikke kun konfirmanderne som nyder dagen, Fårup Sommerland har også ventet spændt på at slå dørene op og give de unge en god oplevelse. 

På grund af corona-nedlukningen, har mange konfirmander været nødt til at udsætte deres konfirmation og blå mandag. Derfor har forlystelsesparken i år rykket begivenheden til 13. september, så alle de unge kunne fejre dagen med deres klassekammerater og andre elever fra Nordjylland.

- Nu har vi været igennem nogle hårde sæsoner, og det har konfirmanderne også. Så det er fedt at se dem komme med store smil, siger Rasmus Mortensen, kommerciel chef for Fårup Sommerland.