LIGE NU:

Borgermøde om de påsatte brande i Fjerritslev

Der bliver afholdt borgermøde på Fjerritslev Gymnasium tirsdag aften klokken 19, hvor borgerne vil diskutere emnet “Hvordan påvirker de mange brande befolkningen i Fjerritslev området?”.

De mange brande i Fjerritslev tæller nu 21, og borgerne er utrygge og bekymrede. Det er frygten for, hvor der starter brand næste gang, der har fået byen til at arrangere borgermødet.

TV2 Nord vil sende direkte fra borgermødet, hvor psykolog Jørn-Ole Lajer fra Falck Care fortælle om, hvordan borgerne kan forholde sig til de mange påsatte brande.

Nordjyllands Politi planlægger også at være til stede, lyder det fra arrangørerne.   

Mødet kommer i kølvandet på, at Nordjyllands Politi mandag offentliggjorde overvågningsbilleder, som de håber, kan hjælpe til opklaringen af de mange påsatte brande i Fjerritslev-området.

Politiet beskriver manden som kraftig af bygning, og han har brede skuldre og et rundt hoved. Han var iført tætsiddende hue, kraftig hoftekort jakke med skrå sidelommer og kraftig krave, cowboybukser (muligvis Wrangler, jævnfør mærke på højre baglomme) samt træsko uden hælkappe.

- Måske er han nede for at ryge en cigaret, eller måske er han en af de mange borgere, der holder vågnet øje med, hvad der foregår. Det ved vi ikke. Men han kan – bevidst eller ubevidst – have gjort sig nogle relevante iagttagelser i forbindelse med containerbrandene i Fjerritslev by, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen i en pressemeddelelse.

Mødet arrangeres af Folkekirkens Familiestøtte/Fjerritslev Menighedsråd og Fjerritslev Handelsstandsforening med støtte fra Fjerritslev Skole og LandboNord.