LIGE NU:

Dødsulykke: Nordjyllands Politi efterlyser fortsat flugtbilist

Torsdag aften blev en ældre, mandlig cyklist påkørt af en flugtbilist. Manden omkom på stedet, og bilisten flygtede derfra.

Klokken 18:03 torsdag aften lød alarmen om et voldsomt færdselsuheld på Aalborgvej ved Fristrupvej i Aabybro.

Her var en 87-årig, mandlig cyklist fra lokalområdet blevet påkørt af en bilist, og afgik straks ved døden. Den ældre mands pårørende er underrettet.

Bilisten der påkørte den 87-årige mand flygtede fra stedet i ukendt retning, og Nordjyllands Politi efterlyser ham derfor fortsat. 

- Vi er blevet kontaktet af et vidne, som oplyser, at han befandt sig på Knøsgaardvej i Aabybro, da han omkring klokken 18:05 bemærkede en bil, der med høj fart kørte ad Knøsgaardvej fra Nr. Aabyvej. Det er cirka en kilometer fra uheldsstedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Elkjær.

Ifølge vidnet havde bilen hul i højre side af forruden og stjernet glas. Bilen beskrives som en mørkegrå Citroën C4 Picasso af ældre årgang, hvor nummerpladerne er gule og muligvis såkaldte papegøjeplader.

- Da bilen er set lige efter uheldet og grundet skader, formoder vi, at der er tale om bilen, der påkørte den 87-årige mand, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi opfordrer føreren af Citroën til at kontakte politiet, og søger samtidig vidner, der kan have yderligere oplysninger om bilen og føreren.  

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.