Foto: Fårup Sommerland

00:36

Brugerne på hjemmesiden barnsemester.se har for tredje gang kåret Fårup Sommerland som nordens bedste sommerland.

1 af 2

Fårup Sommerland er Nordens bedste

Fårup Sommerland er for tredje gang blevet kåret til Nordens bedste sommerland.

Igen i år er Fårup Sommerland kåret til Nordens bedste sommerland. Parken er desuden kåret som nummer ét i en ny kategori, nemlig Danmarks bedste Familiesjov.

Det er brugerne på det svenske børnefamilie-site, Barnsemester.se, der har der har sendt den nordjyske forlystelsespark helt til tops.

Sommerlandet i Blokhus bryste sig af titler som Europas anden bedste forlystelsespark, Danmarks bedste park - og verdens tredje bedste service.

- Det er næsten den bedste start på 2018, vi overhovedet kan ønske os, siger en meget glad og stolt Fårup Sommerland-direktør, Per Dam.

Han fremhæver især, at det er gæsterne, der har stemt Fårup til tops i "Bästa Sommarland"-prisen, som afvikles en gang om året.

- I Fårup lever vi af glade gæster, så det er fantastisk, at det er dem, der kårer os i denne konkurrence. Vi betragter det som en slags ”publikums-pris”, ligesom man har i film- og musikbranchen. Det er for os et tegn på, at gæsterne synes om den samlede oplevelse hos os, både vores attraktioner og - mindst lige så vigtigt - den gæsteservice, som vores mange glade ansatte giver dem, siger Per Dam.

Fårup Sommerland slår dørene op for gæster fredag 27. april.