Foto: Privat

Fårup Sommerland hapser direktør med Lego-fortid

Fårup Sommerland ansætter Niels Jørgen Jensen, der lige nu er Senior Operations Director i lego, som nu direktør.

Fårup Sommerlands bestyrelse har valgt manden, der skal stå i spidsen for Fårup Sommerland. Og valget er faldet på Niels Jørgen Jensen, der starter i stillingen 1. september. Det skriver Fårup Sommerland i en pressemeddelelse.

Niels Jørgen Jensen har et indgående kendskab til Fårup Sommerland, idet han indtil oktober 2014 var General Manager i parken og siden da har været i LEGO House, hvor han bestrider stillingen som Senior Operations Director.

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Niels Jørgen som ny direktør. Han kender Fårup særdeles godt, har et stærkt netværk i branchen, og han har de seneste år fået udvidet sin erfaringsbase betragteligt ved at have været med i lanceringen og driften af LEGO House.

Vi er derfor helt trygge ved valget af Niels Jørgen og sikre på, at han er den rette til at stå i spidsen for Fårup i de kommende år, siger bestyrelsesformand i Fårup Sommerland, Ole Mølgaard.

Også 41-årige Niels Jørgen Jensen selv glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage til Fårup. Jeg kender parken særdeles godt, og den har altid betydet meget for mig. 

Fårups nuværende administrerende direktør, Per Dam Jensen, fratræder efter eget valg 30. april, hvorefter han tiltræder som administrerende direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning. 

Læs også Unge i kø for Ikea-tæppe: Vi tjener over 100 kr. i timen ved at hygge