LIGE NU:

Halformand: - Det får store konsekvenser

Formanden for Skovsgaard Idrætscenter er i tvivl om hvorvidt hallen, der indtil onsdag morgen havde taget i flammer, nogensinde bliver hal igen.

- Det er slemt. Det er slemt og det er træls.

Sådan lød det tirsdag aften fra Jørn Kjær, formand for Skovsgaard Idrætscenter, som foran en brændende hal, kunne fortælle TV2 Nord om de voldsomme konsekvenser, branden der brød ud i det nylagte tag tirsdag eftermiddag, ser ud til at få.

- Jeg tror skaden er stor og vores næstfomand, der også er byggesagkyndig tror jeg ikke har så meget tro på, at det bliver til en hal igen, lyder det fra formanden, der ligesom mange andre i byen så frem til at gå igang med vintersæsonen aktiviteter i hallen.

- Vi skulle starte op i løbet af et par måneder, men alt det er vi ligesom nødt til at vente med at sige noget om, til vi får overblikket imorgen.

Branden brød ud tirsdag kort efter klokken 14, og Beredskab Jammerbugt kæmpede med flammerne i 18 timer, inden de onsdag morgen kunne pakke sammen og forlade Skovsgaard.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden