Foto: Marie-Ane Buus Simonsen

Kim Godiksen til et af de mange netværksmøder i Godiks telt på Smukfest.

1 af 2

Han har styr på lortet

Flere hundrede nordjyske toiletter bliver lige nu flittigt brugt på Smukfest.

Lad os bare være ærlige: Noget af det vigtigste på en festival er - i hvert fald for rigtig mange -toiletforholdene. Og hvis der er nogle, der har "styr på sit shit", er det Kim Godiksen.

 

Han er manden bag Godik i Brovst, som udlejer toiletvogne, sovekabiner og hegn til arrangementer af alle arter og størrelser. Igen i år er Godik årsag til, at glade festivalsgæster på Smukfest kan få tømt blæren. 

 

- Det er ubeskriveligt. Her er så mange folk, som tænker skævt og gør ting, man ikke troede, kunne lade sig gøre, siger Kim Godiksen, der ikke kun er leverandør, men også samarbejdspartner med festivalen. Han er derfor også med til at udvikle det store maskineri, der skal til, når tusindvis af gæster skal feste i bøgeskovene i Skanderborg. 

 

Han vurderer, at Godik i år leverer 800 vogne og mellem 30 og 40 kilometer hegn til festivalen.

 

- Uden Smukfest var Godik ikke nået så langt, som vi er, siger han.

 

Hver dag på festivalen afholder Kim Godiksen netværksmøder og rundvisninger, og i løbet af ugen har både Aalborg Kommune og Nibe Festival været forbi. 

 

- Jeg har det samme forhold til Smukfest, som jeg har til Nibe Festival. Folk er gode til at få idéer, og vi er gode til logistik og til at løse problemerne. Vi prøver noget nyt, og man bliver ikke slået ihjel, hvis man fejler, siger Kim Godiksen.

 

Gennem årene har han som samarbejdspartner blandt andet været med til at udvikle de chiparmbånd, som gæsterne på Skanderborg Festival betaler med.

 

Næste opgave for Godik er golfturneringen Made In Denmark, der bliver afholdt i Gatten.