Jammerbugt FC sendt ud af pokalen

SønderjyskEs tropper var for stor en mundfuld for Jammerbugt FC i ottendedelsfinalen i DBUs Pokalturnering.

Pokalkampen mellem SønderjyskE og Jammerbugt FC tirsdag aften blev en målrrig affære - men desværre ikke til nordjydernes fordel.

4-1 vandt Sønderjyske, da tropperne fra Jammerbugt FC var på besøg i Haderslev.

Victor Ekani fra SønderjyskE (th) lykønskes med scoringen til 0-1 i pokalkampen mod Jammerbugt FC.

SønderjyskE kunne gå til pause med ro i sindet, for allerede her var holdet foran med 3-0.

I anden halvleg scorede Lasse Steffensen fra Jammerbugt, men det lykkedes også Sønderjyske at få det sidste ord idet hjemmeholdet gjorde det til 4-1 i kampens allersidste minut.

Kampen skulle have været afviklet for en måned siden, men den blev aflyst, da banen i Pandrup nærmest var regnet væk.

I mellemtiden har Jammerbugt FC ikke fået klubbens kunstgræsbane godkendt af DBU op til opgøret, og derfor var kampen rykket til Haderslev på SønderjyskEs hjemmebane.

Jeppe Simonsen fra SønderjyskE (tv) og Lasse Steffensen fra Jammerbugt FC kæmper om bolden i pokalkampen tirsdag den 28. november 2017 i Haderslev