Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Mand har mistet øjet: Nu er seks unge mænd varetægtsfængslet

Seks personer er varetægtsfængslet frem til 11. december efter et overfald på en 40-årig mand i Kaas.

På et lukket grundlovsforhør blev fem af i alt seks personer fredag varetægtsfængslet frem til 11. december mistænkt for at stå bag et overfald på en mand i 40'erne fra Kaas. 

Den sjette person var i grundlovsforhør allerede torsdag, fordi han som den første af de seks personer blev anholdt i sagen. 

Læs også Gennembrud: Seks personer anholdt for alvorligt overfald

Offeret, en lokal mand fra Kaas, blev overfaldet natten til lørdag på Maagevej i Kaas, da han bad en gruppe personer om at dæmpe sig. 

- De seks personer er sigtet for i forening at have sparket og slået en person, som har mistet sit øje. Offeret får brud i ansigtet tæt ved øjet, og hans øje er så ødelagt, at det skulle opereres ud, siger Torben Kaufmann, anklager hos Nordjyllands Politi. 

Det er sparsomt, hvad anklageren kan oplyse fra grundlovsforhøret, fordi det foregik bag lukkede døre. 

De seks varetægtsfængslede mænd er alle i alderen 17 til 22 år. De er sigtet for kvalificeret vold efter straffelovens paragraf 245, og ifølge anklager Torben Kaufmann forholder de sig forskelligt til sigtelsen. 

- Vi skal nu have efterforsket sagen færdig, så vi ved, hvem der har gjort hvad. Det betyder, at vi skal have talt med de vidner, der måtte være, og de seks sigtede, siger anklager Torben Kaufmann. 

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på telefon 114.

Læs også Politiet søger vidner til groft overfald