Martin Pedersen bliver assistenttræner i Jammerbugt FC

Den tidligere AaB-spiller Martin Pedersen er ny assistenttræner i Jammerbugt FC.

Martin Pedersen har valgt at indstille den aktive fodboldkarriere for i stedet at rette sin energi og fokus mod trænergerningen.

I vinterpausen har Tommy Pedersen, der i efteråret var assistenttræner i Jammerbugt FC, ønsket at vende tilbage til sin tidligere funktion som talenttræner i klubben. Det har skabt behov for en ny assistent i divisionstruppen og her rutinerede Martin Pedersen, efter grundige overvejelser, valgt at træde til.

Egentlig var det planen, at Martin Pedersen, som så mange gange før, på vanlig vis skulle tage hul på endnu en sæsonopstart. Men pludselig bød sig denne mulighed, som satte tankerne i gang hos den snart 33-årige fodboldspiller, og nu bliver det på ingen måde en sæsonopstart på vanlig vis. Nu venter nye udfordringer og en hel del mindre løb i de kommende måneder.

- Det var selvfølgelig ikke den nemmeste beslutning. Men jeg må indrømme, at da jeg fik tilbuddet, og nu hvor jeg efterfølgende har truffet min beslutning, så føles det meget rigtigt. Jeg glæder mig helt sindssygt til dette nye kapitel, fortæller Martin Pedersen, som nu rykker ind i det tilstødende omklædningsrum, hvor den store ghettoblaster og Faxe Kondi flaskerne er skiftet ud med en kaffekande og papirdynger med træningsøvelser og taktiske tanker.

Martin Pedersens aktive karriere har, udover tiden i Jammerbugt FC, budt på ophold i SønderjyskE, Vejle Boldklub, FC Fredericia og to udenlandseventyr hos Valur og Torshavn. Men det er naturligvis tiden i AaB, hvor Martin Pedersen har tilbragt størstedelen af sin karriere, der fylder mest i den nu tidligere fodboldspillers tilbageblik.

Han har som regel altid en mening om tingene, og har på det seneste også snuset lidt til trænergerningen, og derfor var tanken om at gå trænervejen, heller ikke fjern for Martin P. Det har blot været et spørgsmål om tid og timing – og nu hedder titlen så assistenttræner i Jammerbugt FC.

- Det er en titel jeg er utrolig stolt over. Jeg har altid haft en lille træner i maven og jeg føler mig godt rustet til nu at støtte Frode og komme med mit bidrag til holdet fra sidelinjen, forklarer den nye assistenttræner.

Jammerbugt FC cheftræner, Frode Langagergaard, ser frem til det nye trænersamarbejde.

- Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet. Martin har meget at byde på. Han har prøvet meget som spiller og har stor erfaring at give videre. Det har været en stor beslutning for Martin, men det er også en stor chance for ham. Jeg er glad for den beslutning han har truffet og den tror jeg både spillerne og jeg vil nyde godt af, fortæller Langagergaard, som første gang tager plads på sidelinjen sammen med Martin Pedersen næste weekend, når årets første træningskamp skal spilles. Det er mod Bo Zinck og Thisted FC.

Forsiden lige nu