LIGE NU:

Ny rundkørsel skal afhjælpe kø til Fårup Sommerland

Jammerbugt Kommune har sat penge af til at etablere en ny rundkørsel, som skal være med til at afhjælpe, at der opstår kø, når man vil til Fårup Sommerland.

Sommerdage med solskin og lunt vejr plejer at lokke mange mennesker i Fårup Sommerland. Forlystelsesparken er et populært feriemål for både nordjyder og turister, og derfor sætter mange sig hver sommer i bilen og kører mod parken, der ligger mellem Blokhus og Saltum.

Fårup Sommerlands popularitet resulterer dog ofte i lange bilkøer i krydset mellem Vesterhavsvej og Faarupvej, hvor trafikken fra Fårup Sommerland mødes med de mange biler, der skal til og fra Blokhus. Det problem ønsker Jammerbugt Kommune nu at løse, og derfor er der afsat penge til en rundkørsel.

Teknik- og Miljøudvalget i Jammerbugt Kommune vedtog på et møde i mandags at afsætte 3,5 millioner kroner til at etablere en rundkørsel der, hvor Faarupvej, Vesterhavsvej og Kvorupvej mødes.

- Det har været et ønske i mange år, at man kan få en ordentlig krydsning af vejen der. Det er et af de mere kildne steder med meget trafik, og der kan en stor rundkørsel gøre en stor effekt. Det er jo en vigtig del af vores turistområde, og der kan være kilometerlang kø for at komme videre. Når man bor i lokalområdet, er det umuligt at komme ud. Rundkørslen skal være med til at afvikle trafikken på en god ordentligt måde, siger Jens Christian Golding (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget, til Nordjyske.

Arbejdet med at etablere rundkørslen ventes at gå i gang umiddelbart efter 1. september, står der i referatet fra mandagens udvalgsmøde.

Krydset her bliver erstattet af en rundkørsel.
gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Casper Steinfath_Kattegat_Start Web Credits Jakob Gjerluff Ager (8)

Vil krydse Kattegat med padletag: Casper fra Klitmøller på jomfrutur

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Til forsiden

Til forsiden