02:25

Aabybro Plejehjem fejrede 40-års jubilæum lige efter beboernes ønsker

Foto: Jesper Bo Winther

1 af 2

Plejehjems-jubilæum fejret med hotdogs og Lis og Per

Skal der være fest, så lad der være fest. Sådan var tankegangen på Aabybro Plejehjem forud for deres 40-års jubilæum, og fest blev der: Efter beboernes hoved.

Aabybro Plejehjem kunne onsdag fejre deres 40 års jubilæum, og når der skal være fest på plejehjemmet i Aabybro, så gør man det ordentligt. Derfor blev jubilæet fejret med beboernes ønsker in mente.

En fest kan kun være god, hvis maden er det, og derfor havde plejehjemmet fået en pølsevogn stillet op udenfor, så de 48 beboere kunne få ristede med det hele og kradsere, hvis smagsløgene skulle have en ordentlig tur. Det var et sikkert hit, og flere beboere fik både to og tre hotdogs, da TV2 Nord var på besøg.

- Vi har set på hvad beboerne har haft lyst til, og på hvordan de gerne ville fejre dagen, og så er det det, vi har taget udgangspunkt i, fortæller Aleksia Bertelsen, der er forstander på Aabybro Plejehjem.

Da beboerne havde tygget af munden, og der var lagt en god bund, trådte dagens musikalske indslag frem. Den musikalske duo Lis og Per stod for underholdningen, og ifølge en beboer var det "det rene lir", at have sådan underholdning til dagens jubilæum.

- Det giver en masse energi at se de her glade ansigter på vores beboere. Det er fantastisk, siger Maria Imer, der er Social- og Sundhedsassistent på Aabybro Plejehjem.

Dagen bød også på et besøg fra borgmester Mogens Gade, der ønskede tillykke.